kvadratnih metara prostora

borilačka sporta (uskoro više!)

mogućnosti oblikovanja tijela

Borilačka dvorana (uskoro još slika!)

BOKS

Boks je idealna vještina za sve uzraste. Treninzi su izraziti visokog intenziteta čime se povećava bazalni metabolizam i aerobni kapacitet tijela. Ako želite poboljšati svoje psihofizički sposobnosti, razviti motoriku, koordinaciju, te razviti cjelokupno tijelo i samopouzdanje boks je sport za vas.
FITBOX
Trening vrlo visokog inteziteta pogodan za sve koji žele unaprijediti svoje fizičke sposobnosti, oblikovati tijelo, skinuti višak kilograma i osloboditi se svakodnevnog stresa. Dinamičnim kretanjem, koristeći razne rekvizite uz vreću za boks zajedno s ostalim polaznicima i motivirajućeg trenera osjetiti ćete svoj puni prirodni potencijal.

FIT2FIT
Ivana Kašalin vam preporučuje FIT2FIT Ivana je osvajačica brojnih medalja, trenerica karatea te nositelj crnog pojasa 2 dan! FIT2FIT je zabavan i dinamičan trening koji ujedinjuje borilačke vještine, snagu, izdržljivost, kondiciju te zbog srednjeg do visokog intenziteta je odličan “fat burning”. Želite li istovremeno postići vrhunsku kondiciju te izbaciti svu negativnu energiju, FIT2FIT je ono što ste čekali!! A ono što mi želimo je osnažiti žene svih dobnih skupina te pomoći pri transformaciji ne samo tijela već i načina života kroz novi oblik vježbanja i iskušavanja vlastitih fizičkih granica!!
TAJLANDSKI BOKS
Muay Thai ili tajlandski boks je borilačka vještina koja dolazi s Tajlanda. U Muay Thaiju dozvoljeni su udarci rukama i nogama uz uporabu koljena, laktova te držanje, guranje i bacanje (bez uporabe poluga) što i čini razliku od drugih sličnih sportova (K1, kick boxing). Kome je namijenjen Muay Thai? Muay Thai je moguće trenirati u grupi, ali i uz osobnog trenera. Trening u grupi je zabavan, atraktivan i razvija se bliskost među vježbačima, koji na ovaj način uče tehnike i razvijaju vještine tajlandskog boksa s drugima koji su u sličnoj formi i stupnju znanja o ovom sportu. Što se tiče ograničenja u treniranju tajlandskog boksa, njih zapravo nema.Treniraju ljudi svih generacija. Također, tajlandski boks je sve popularniji među pripadnicama nježnijeg spola. Djevojke stječu kondiciju, „klešu“ svoju vitku liniju, ali i uče način kako se obraniti u nekim neugodnim situacijama.“, Treninge vodi iskusni aktivni borac i trener Ivan Horvat koji ima dugogodišnje iskustvo u ovome sportu i zapažene rezultate !
Muay Thai
1. pomaze kod mršavljenja Tajlandski boks je sport koji troši značajne količine energije. Budući da se radi o sportu tijekom kojeg su aktivirane sve mišićne skupine, a koji zahtijeva i velike aerobne kapacitete, potrošnja kalorija je iznimno velika. Na taj način, Muay Thai doprinosi pojačanoj energetskoj potrošnji u danu.
2. poboljšava kardiovaskularno zdravlje Tajlandski boks je istovremeno i aerobna i anaerobna aktivnost, a njegovi aerobni zahtjevi osiguravaju značajan napredak u kardiovaskularnom zdravlju i zdravlju respiratornog sustava te aerobnom kapacitetu.
3. povećava ukupnu snagu Tijekom treninga tajlandskog boksa, mišići nogu su kontinuirano aktivirani, kako u zadavanju udaraca, tako i u pokretima izbjegavanja udaraca protivnika te stalnim kretnjama tijekom svih segmenata treninga. Ova vrsta aktivnosti povećava mišićnu izdržljivost i snagu, proizvodnju sile, agilnost te oblikuje noge i stražnjicu koji su kontinuirano uključeni u pokrete.
4. djeluje antistresno Ovo je jedna od prednosti Muay Thaija zbog koje se mnogi odlučuju za ovaj sport. Stres na poslu ili fakultetu, u obiteljskim ili partnerskim odnosima ili bilo koje druge vrste, značajno negativno utječe na zdravlje i raspoloženje. Muay Thai, i zbog prirode sporta, i zbog zahtjeva za fokusom tijekom treninga, i zbog dopamina koji se izlučuje nakon treninga, doprinosi poboljšanju općeg mentalnog stanja i smanjenju negativnog utjecaja stresa na pojedince.
5. Značajno utječe na jakost corea Mišići corea i njihova jakost preduvjet su dobroga zdravlja, pravilnog držanja i prevencije ozljeda. Pod mišićima core podrazumijevamo sve mišiće trupa, a upravo su oni kontinuirano aktivirani tijekom treninga Muay Thaija, pogotovo kod različitih rotacija, a one se događaju kod svakog upućivanja udarca. Mišićima corea jednako se aktiviraju i kod udaranja i kod obrane, ali i kod klinča koji zahtijeva stabilnost i čvrstoću.
6. Doprinosi mobilnosti u kukovima Mobilnost u kukovima je vrlo čest problem, pogotovo kod osoba koje se slabo kreću te koje pretežno dan provode sjedeći. Muay Thai će i ovdje pomoći: radi udaranja i rada nogu, ova aktivnost povećava i doprinosi mobilnosti kukova. Dugoročno, povećana mobilnost kukova smanjuje rizik od ozljeda i razvoja bolova i bolnih stanja u ovom dijelu tijela. Nakon treninga svakako savjetujemo stezanje i rolanje na foam rolleru, što će također doprinijeti mobilnosti najvećih zglobova u ljudskom tijelu. 

 MMA                               

 – mixed martial arts- je moderan borilački sport u kojem se koriste različite borilačke tehnike iz nekoliko borilačkih stilova 

( boks,tajlandski boks,hrvanje,brazilski jiu-jitsu,sambo) .

MMA je najbrže rastući sport na svijetu. Obožavatelji diljem svijeta u mogućnosti su svjedočiti mečevima profesionalnih boraca u najvećim MMA organizacijama kao što su UFC, ONE FC, Bellator, Fight Nights, M1 i druge.

Zbog svoje je kompleksnosti vrlo zanimljiv za rekreativno treniranje. MMA treningom postižete više različitih ciljeva u kratkom vremenu. Osim učenja najučinkovitijih tehnika iz borilačkih stilova, vrlo brzo dolazi do poboljšanja opće kondicije i snage te gubitka viška kilograma. Napokon možete i vi trenirati poput profesionalnih boraca, ali kroz dobro osmišljen program treninga koji je siguran, doziran za vas i kroz koji vas vodi stručni trener s iskustvom u MMA sportu. Kroz naš MMA program imate priliku učiti najefikasnije tehnike iz boksa, tajlandskog boksa, hrvanja i brazilskog jiu jitsua.  

Treninge vodi Luka Sumić profesionalni  borac i trener s dugogodišnjim iskustvom!

 

Prednosti MMA treninga su:

gubitak masnoće

povećanje mišićne mase

poboljšanje snage (eksplozivne, maksimalne, repetitivne)

poboljšanje brzine i agilnosti

poboljšanje izdržljivosti (aerobne i anaerobne)

unaprijeđenje fleksibilnosti 

poboljšanje koordinacije

prevencija od povreda

učenje samoobrane

poboljšanje samodiscipline

poboljšanje mentalne čvrstoće

povećanje samopouzdanja

 smanjenje stresa