kvadratnih metara prostora

borilačka sporta (uskoro više!)

mogućnosti oblikovanja tijela

Borilačka dvorana

AKCIJA 50% VRIJEDI DO KRAJA 3 MJESECA NA ODREĐENE GRUPNE TRENING

  • 50% GIRL FIGHT FIT SAMO 80 kn mj
  • 50% JIU JITSU ZA DJECU SAMO 100 kn mj
  • 50% MMA ZA ODRASLE SAMO 100 kn mj
  • 50% TAJLANDSKI BOKS 11+g I ODRASLI 100 kn mj
    Iskusni treneri Dominik Livaja i Ivan Horvat

BOKS
Boks je idealna vještina za sve uzraste. Treninzi su izraziti visokog intenziteta čime se povećava bazalni metabolizam i aerobni kapacitet tijela. Ako želite poboljšati svoje psihofizički sposobnosti, razviti motoriku, koordinaciju, te razviti cjelokupno tijelo i samopouzdanje boks je sport za vas.

FITBOX
Trening vrlo visokog inteziteta pogodan za sve koji žele unaprijediti svoje fizičke sposobnosti, oblikovati tijelo, skinuti višak kilograma i osloboditi se svakodnevnog stresa. Dinamičnim kretanjem, koristeći razne rekvizite uz vreću za boks zajedno s ostalim polaznicima i motivirajućeg trenera osjetiti ćete svoj puni prirodni potencijal.

GRLS FIGHT FIT – Za žene
Girl fight fit je grupni program visokog intenziteta na bazi borilačkih vještina i funkcionalnog treninga prilagođen za žene, koji kombinira udarce rukama i nogama koji su lako pamtljivi! Te vježbe snage u kojem stječete vrhunsku kondiciju oblikujete i učvršćujete cijelo tijelo, gubite masne naslage te izbacujete nakupljeni stres!
Treninge vodi Dominik Livaja borac i trener s dugogodišnjim iskustvom!

JIU JITSU – za djecu
Dovedite svoje dijete na JIU JITSU!
S nama djeca uče osnovne tehnike samoobrane i borbe u parteru. Kroz igru i trening istovremeno razvijaju fizičku i mentalnu disciplinu, odgovornost, samopouzdanje, dosljednost, samokontrolu, fokus, zdrave radne navike, zahvalnost i pozitivan način razmišljanja čak i kad je teško!
Probni trening je besplatan ! Treninge vodi Dominik Livaja borac i trener s dugogodišnjim iskustvom!

MMA
– mixed martial arts- je moderan borilački sport u kojem se koriste različite borilačke tehnike iz nekoliko borilačkih stilova
( boks,tajlandski boks,hrvanje,brazilski jiu-jitsu,sambo) .
MMA je najbrže rastući sport na svijetu. Obožavatelji diljem svijeta u mogućnosti su svjedočiti mečevima profesionalnih boraca u najvećim MMA organizacijama kao što su UFC, ONE FC, Bellator, Fight Nights, M1 i druge.
Zbog svoje je kompleksnosti vrlo zanimljiv za rekreativno treniranje. MMA treningom postižete više različitih ciljeva u kratkom vremenu. Osim učenja najučinkovitijih tehnika iz borilačkih stilova, vrlo brzo dolazi do poboljšanja opće kondicije i snage te gubitka viška kilograma. Napokon možete i vi trenirati poput profesionalnih boraca, ali kroz dobro osmišljen program treninga koji je siguran, doziran za vas i kroz koji vas vodi stručni trener s iskustvom u MMA sportu. Kroz naš MMA program imate priliku učiti najefikasnije tehnike iz boksa, tajlandskog boksa, hrvanja i brazilskog jiu jitsua.
Treninge vodi Dominik Livaja borac i trener s dugogodišnjim iskustvom!

Prednosti MMA treninga su:
gubitak masnoće
povećanje mišićne mase
poboljšanje snage (eksplozivne, maksimalne, repetitivne)
poboljšanje brzine i agilnosti
poboljšanje izdržljivosti (aerobne i anaerobne)
unaprijeđenje fleksibilnosti
poboljšanje koordinacije
prevencija od povreda
učenje samoobrane
poboljšanje samodiscipline
poboljšanje mentalne čvrstoće
povećanje samopouzdanja
smanjenje stresa

TAJLANDSKI BOKS
Muay Thai ili tajlandski boks je borilačka vještina koja dolazi s Tajlanda. U Muay Thaiju dozvoljeni su udarci rukama i nogama uz uporabu koljena, laktova te držanje, guranje i bacanje (bez uporabe poluga) što i čini razliku od drugih sličnih sportova (K1, kick boxing).
Kome je namijenjen Muay Thai?
Muay Thai je moguće trenirati u grupi, ali i uz osobnog trenera. Trening u grupi je zabavan, atraktivan i razvija se bliskost među vježbačima, koji na ovaj način uče tehnike i razvijaju vještine tajlandskog boksa s drugima koji su u sličnoj formi i stupnju znanja o ovom sportu. Što se tiče ograničenja u treniranju tajlandskog boksa, njih zapravo nema.Treniraju ljudi svih generacija. Također, tajlandski boks je sve popularniji među pripadnicama nježnijeg spola. Djevojke stječu kondiciju, „klešu“ svoju vitku liniju, ali i uče način kako se obraniti u nekim neugodnim situacijama.“,
Treninge vodi iskusni aktivni borac i trener Ivan Horvat koji ima dugogodišnje iskustvo u ovome sportu i zapažene rezultate !

Muay Thai
1. pomaze kod mršavljenja
Tajlandski boks je sport koji troši značajne količine energije. Budući da se radi o sportu tijekom kojeg su aktivirane sve mišićne skupine, a koji zahtijeva i velike aerobne kapacitete, potrošnja kalorija je iznimno velika. Na taj način, Muay Thai doprinosi pojačanoj energetskoj potrošnji u danu.
2. poboljšava kardiovaskularno zdravlje
Tajlandski boks je istovremeno i aerobna i anaerobna aktivnost, a njegovi aerobni zahtjevi osiguravaju značajan napredak u kardiovaskularnom zdravlju i zdravlju respiratornog sustava te aerobnom kapacitetu.
3. povećava ukupnu snagu
Tijekom treninga tajlandskog boksa, mišići nogu su kontinuirano aktivirani, kako u zadavanju udaraca, tako i u pokretima izbjegavanja udaraca protivnika te stalnim kretnjama tijekom svih segmenata treninga. Ova vrsta aktivnosti povećava mišićnu izdržljivost i snagu, proizvodnju sile, agilnost te oblikuje noge i stražnjicu koji su kontinuirano uključeni u pokrete.
4. djeluje antistresno
Ovo je jedna od prednosti Muay Thaija zbog koje se mnogi odlučuju za ovaj sport. Stres na poslu ili fakultetu, u obiteljskim ili partnerskim odnosima ili bilo koje druge vrste, značajno negativno utječe na zdravlje i raspoloženje. Muay Thai, i zbog prirode sporta, i zbog zahtjeva za fokusom tijekom treninga, i zbog dopamina koji se izlučuje nakon treninga, doprinosi poboljšanju općeg mentalnog stanja i smanjenju negativnog utjecaja stresa na pojedince.
5. Značajno utječe na jakost corea
Mišići corea i njihova jakost preduvjet su dobroga zdravlja, pravilnog držanja i prevencije ozljeda. Pod mišićima core podrazumijevamo sve mišiće trupa, a upravo su oni kontinuirano aktivirani tijekom treninga Muay Thaija, pogotovo kod različitih rotacija, a one se događaju kod svakog upućivanja udarca. Mišićima corea jednako se aktiviraju i kod udaranja i kod obrane, ali i kod klinča koji zahtijeva stabilnost i čvrstoću.
6. Doprinosi mobilnosti u kukovima
Mobilnost u kukovima je vrlo čest problem, pogotovo kod osoba koje se slabo kreću te koje pretežno dan provode sjedeći. Muay Thai će i ovdje pomoći: radi udaranja i rada nogu, ova aktivnost povećava i doprinosi mobilnosti kukova. Dugoročno, povećana mobilnost kukova smanjuje rizik od ozljeda i razvoja bolova i bolnih stanja u ovom dijelu tijela. Nakon treninga svakako savjetujemo stezanje i rolanje na foam rolleru, što će također doprinijeti mobilnosti najvećih zglobova u ljudskom tijelu.